Copertine fixe

Copertinele fixe fac parte din categoria produselor dedicate protectiei solare, cu structura stabila,usor de combinat atat in spatiile private cat si cele publice de tip comercial sau institutional. Fix inseamna ca ele se monteaza pe tavan sau peretele spatiului de umbrit.

Stuctura copertinelor este formata din bratele realizate din aluminiu sau otel tratat pentru a rezista oxidarii si expunerii la intemperii sau raze solare si din prelata fixa care inveleste structura metalica. Prelata poate ramane ‘’la vedere’’ ca in cazul copertinei Alanis sau poate fi depozitata intr-o caseta de aluminiu care sa-l asigure protectie sporita, gen copertina Cover. Alegerea va apartine!

Modelele fixe sunt ideale pentru a proteja si decora spatiile exterioare ale ferestrelor, usilor si teraselor,ambientul creat fiind unul intim si protejat fara a crea senzatia de inchidere. Acestea sunt relativ usor de asamblat si instalat, montajul putad fi facut chiar de dumneavostra.

Designul produsului se prezinta intr-o gama larga de forme ale prelatei de acoperire. Astfel se poate opta pentru copertine cupola, curbate, ondulate sau de tip acoperis, disponibile intr-o varietate ampla de materiale de calitate, rezistente razelor UV si intemperiilor.

Alegerea modelului copertinei trebuie compatibilizata cu necesitatile de umbrire si dimensiunile suprafetelor pe care le protejeaza. Suprafata de acoperire variaza, in general de la 0,5 metri pana la 5,5 metri, in timp ce suprafata de protectie variaza de la 0,5 metri la 1,5 metri dar prin alaturarea mai multor copertine fixe, se pot acoperi spatii protectoare de dimensiuni mari. In plus, instalarea unui astfel de produs creste eficienta energetica a casei in timp ce protejeaza locuinta de razele solare si decoreaza spatiul exterior acesteia.

Alegerea copertinei potrivite poate fi o provocare careia nu trebuie sa-i faceti fata singuri. Puteti oricand sa sunati sau sa contactati via e-mail specialistii nostrii. Acestia, functie de spatiul de acoperit si designul dorit, va pot face recomandari care sa va usureze alegerea.