Copertine retractabile

Alanis_balconCopertinele retractabile fac parte din gama de produse  destinate protectiei solare si realizarii de zone umbrite. Avantajul alegerii acestui tip de copertine este definit de controlul crearii zonelor umbrite, atat pentru spatii cu dimensiuni mici (copertinele Alanis) cat si pentru spatii cu dimensiuni mari (copertinele Sircoma).

Copertinele retractabile sunt ideale atat pentru zonele rezidentiale, pentru ferestre sau balcoane/terase, cat si pentru zonele comerciale, incluzandu-le pe cele de tip galerii. Estetica si cromatica produsului contribuie la valorificarea arhitecturii locuintei in timp ce rezistenta materialelor din care sunt produse garanteaza protectia acesteia.

Copertinele retractabile apar intr-o gama larga de variante, standard sau cu caseta (copertinele Cover). Actionarea copertinelor este usor de realizat, prin mecanisme actionate manual (manivela) sau motorizat/automat.

Gama clasica a copertinelor are o structura cu suport pe bratele retractabile, produse din aliaje usoare și rezistente. Gradul de inclinatie al acestora este controlat de dispunerea in plan orizontal, prin actionarea bratelor retractabile.

Modelele moderne, inscrise in categoria de copertine retractabile mobile, aplica si dispunerea in plan vertical-orizontal (copertinele Giardino). In acest caz, bratele retractabile sunt inlocuite de articulatii flexibile care actioneaza schimbarea unghiurilor de inclinare al copertinei. Indiferent de gama selectionata, structura copertinelor este intregita de materiale textile impermeabile acrilice. Diversitatea materialelor este una ampla, atat in ceea ce priveste tesatura cat si cromatica.

Designul copertinei poate fi ales la comanda sub atenta indrumare a specialistului, pentru ca necesitatile de protejare impotriva intemperiilor si a controlului de lumina, trebuie compatibilizate cu modelul si tesatura copertinei alese.

CERERE OFERTACAT COSTA?