Copertinele Rain Cover

Copertina_raincoverIn cele ce urmeaza va vom ajuta sa descoperiti copertinele de lemn Rain Cover, un sistem de umbrire mai special, elegant si inedit care ofera o protectie totala atat contra soarelui cat si a ploii. Ea reprezinta o alegere inteleapta pentru acoperirea diverselor spatii destinate relaxarii (foisoare, verande, etc.)

Acest model de copertina va asigura cea mai buna umbrire in zilele toride de vara, dar ofera foarte bine si un adapost in aer liber impotriva intemperiilor, transformand patio-ul sau gradina dumneavoastra intr-o zona de relaxare, de petrecere a timpului liber alaturi de familie sau prieteni cu orice prilej. Lamelele din aluminiu imbracate intr-un material ce imita lemnul, nu sunt foarte costisitoare si sunt usor de adaptat diferitelor design-uri de copertine, se lucreaza usor,au un aspect placut, cald, natural, integrandu-se perfect intr-o gradina citadina sau acoperind un foisor, spatiul exterior al unei cafenele, sau un spatiu de lucru amplasat in aer liber, de exemplu.

Copertinele Rain Cover ofera in plus fata de copertinele clasice, rezistenta foarte buna in timp, protectie totala atat impotriva razelor solare dar si impotriva ploii (structura impermeabila). Ea poate fi actionata atat cu manivela cat si cu ajutorul unui motor iar unghiul reglabil al lamelelor intre 0 – 95° , avand o panta de scurgere a apelor pluviale de min. 18%.

Atent realizate, copertinele Rain Cover sunt fabricate din lamele de aluminiu, imbracate intr-un material special si rezistent (tratat impotriva efectelor soarelui sau intemperiilor ) care poate avea diverse culori : imitatie lemn – molid, cires, nuc. Ele devin astfel nu doar foarte placute ca aspect dar si usor de intretinut de cumparatori.

Pentru a fi amplasata, copertina se sprijina pe stalpii de rezistenta ai constructiei care urmeaza a fi umbrita cu ajutorul lor, amplasarea nu necesita operatii complicate si nu implica nici un fel de problema, alta decat dimensionala. Latimea unei astfel de copertine este de maxim 5  m, ceea ce asigura suficienta deschidere pentru stalpii de sustinere, si nu supune copertina la actiunea fortelor de incovooiere sub propria greutate. De asemenea ea este prevazuta cu jgheaburi care au rolul de a colecta si deversa apele pluviale.

Aspectuoase, fiabile, rezistente, copertinele de lemn Rain Cover puse la dispozitia dumneavoastra de firma SunTech prin reprezentanta sa din Romania, firma Shadeon, reprezinta variantele optime de acoperire a spatiilor publice sau private.

Si ca un ultim argument, insa nu cel mai lipsit de importanta, copertinele din materiale asemanatoare celor naturale nu se demodeaza niciodata.