Copertinele textile si avantajele lor!

Destinate simplei umbriri a ferestrelor sau teraselor, protectiei impotriva ploii, actionate manual sau electric cu telecomanda, copertinele sunt un articol din ce in ce mai cautat si mai folosit atat pentru balcoane, foisoare, verande, pergole cat mai ales pentru spatiile comerciale, terase, restaurant, piscine, locuri de joaca etc. Ele pot fi alese dintr-o gama foarte ofertanta fie cu un design si culoare discrete, care sa nu iasa in evidenta pe o fatada, fie punand in evidenta o anumita structura sau fatada prin alegerea unei culori care sa atraga privirea. Stofa, poate fi aleasa dintr-o paleta larga de culori .

Alte accesorii cu care pot fi livrate aceste copertine, casetele din aluminiu si tablele protectoare din aluminiu, articulatiile din otel, lamelele din aluminiu, ajuta la cresterea timpului de utilizare. Toate sunt elemente rezistente la intemperii folosite cu scopul de a proteja impotriva razelor solare si a ploii. Copertinele sunt solutii simple sau elegante ce dau valoare unei case. Nu trebuie sa stam in interior ascunsi de soare si nu trebuie sa ne intrerupem odihna in gradina si sa fugim la adapost din cauza unei ploi rapide de vara. Nici sa ne intrerupem masa luata pe o terasa.

Retractabile, dublu retractabile sau basculante, copertinele au dimensiuni variabile ce pornesc de la 2-3 m pana la 12 m latime si cu o deschidere ce poate ajunge la 8 m.

De sine statatoare (cu picioare ce pot fi montate in beton pentru o mai mare stabilitate) cum este Arkadia sau montate pe perete ori pe tavan cu ajutorul bratelor articulate cum ar fi Alanis, copertinele sunt produse care au un design si o functionalitate diversificata si in concordanta cu cerintele tot mai sofisticate ale beneficiarilor.

Printre optiunile oferite, in functie de tipul copertinei alese sunt: montarea tijei telescopice, consola suplimentara, intrerupator sau telecomanda pentru actionare automata, table de acoperire din aluminiu, rola de sustinere sau personalizare, etc.

Castigam umbra doar la atingerea unui buton. Castigam spatiu utilizand ‘’adapostul’’ oferit de copertina. Ne protejam pielea, gradina, articolele pretioase si multe altele impotriva razelor daunatoare ale soarelui sau intemperiilor. Se constata o reducere a costurilor cu energia electrica. Sunt usor de manevrat si ne aduc multe beneficii.

Indrumarea unui specialist in alegerea unei copertine si alegerea unui produs de calitate., duce la maximizarea avantajelor oferite de folosirea acesteia.